Learn2Work

                         Learn2work een leerwerktraject op maat                           

 

Welkom op de site van Learn2Work

Learn2Work is het leer-werktraject van De Schoor

 

Ons doel?
Per jaar 50 jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen en activeren om terug te keren op de arbeidsmarkt óf om weer deel te nemen aan scholing zodat zij een startkwalificatie halen. Dit alles om hun kansen op de arbeidsmarkt langdurig te verbeteren.

Laatste nieuws

 

CJ Almere tegen armoede

 

sponsors gezocht

 

 

Iedere maandag koken vrijwilligers van  Learn2Work voor 46 gezinnen in Almere Buiten die leven in armoede. Deze maaltijden worden iedere maandag door jongeren bezorgd bij de gezinnen. We willen deze gezinnen met de kerst een extraatje geven zodat ze net als ons een leuk kerstfeest kunnen vieren met een klein cadeautje voor de kinderen, iets lekkers op tafel en iets leuks om te doen in de kerstvakantie. We zijn op zoek naar bedrijven en bewoners die het leuk vinden om een bijdrage te leveren in welke vorm dan ook. Het gaat in totaal om 16 kinderen en 9 jongeren.

    #Almeretegenarmoede!#      

                                            Wie doet mee?

my Bae

my bae

 

De wens van Learn2Work om met een leerlingvolgsysteem te werken is uitgekomen en het resultaat mag er zijn. Leerlingvolgsysteem Iris zorgt ervoor dat we alles inzichtelijk hebben in een systeem wat ervoor zorgt dat we precies kunnen zien wanneer iemand instroomt, uitstroomt, wat de reden van uitval is en of iemand na 1 jaar nog steeds succesvol uitgestroomd is.

 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jongeren bij Learn2work inzicht krijgen in hun persoonlijke leerdoelen en competenties om te kunnen uitstromen. Daarom heeft het leerlingvolgsysteem ook een persoonlijke portal waar jongeren hun eigen proces bij Learn2Work kunnen volgen. Ook wat ze nog moeten maken aan schoolopdrachten en hun rapportcijfers kunnen ze daar zien. Die portal heet My BAE oftewel Mijn schatje. De naam is door de jongeren zelf gekozen!

Belangrijkste reden van My BAE is dat jongeren inzicht krijgen in hun eigen leerproces met als doel betrokkenheid en motivatie creëren. Voor jongeren is het belangrijk dat het visueel is en met My BAE is dat op een hele leuke manier gedaan. Daarnaast leren jongeren digitaal wijs te worden en te oefenen met een soortgelijk systeem als op het ROC.

Annemieke Haks heeft een grote rol gehad in het uitwerken, bouwen en meedenken van My BAE. Door haar ervaring in het werken met jongeren wist ze precies wat er nodig was. 

        Pagina: my Bae

Tim behaald certificaat

 

Op 3 September 2020 heeft Tim, onze sport docent,

zijn certificaat boksend opvoeden behaald.

Tim van harte gefeliciteerd.

                     

10 Jaar learn2work

 

10 jaar learn2work

 

  

 

klik de link of scan de QR code.

direct aanmelden

Learn2Work

Sumatraweg 352,

1335jm Almere

036-5245197

 

 

 

 

Privacyverklaring
Learn2Work maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere