Learn2Work

Team

 

Het leerwerktraject Learn2Work maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Ons team bestaat uit projectleider Danielle Lanzaat, projectmedewerkers Marco van Schaik en Moësha van den Berg en een jobcoach Mieketine Mignot. We werken vanuit locatie buurtcentrum het EveNaarhuis.

 

In april 2016 bestond Learn2Work 5 jaar! In deze 5 jaar heeft het team zich met veel passie en gedrevenheid ingezet minimaal 50 jongeren per jaar te begeleiden naar uitstroom richting school, werk of werkervaringsplek. Vier dagen per week volgen jongeren het traject, waarin we ze voorbereiden op terugkeer. Daarnaast krijgen de jongeren individuele coaching van een werker en stagiaires maatschappelijk werk op individuele leerdoelen en competenties.

 

Wij werken volgens ons eigen handboek progressiegericht werken en zetten in op het positieve en het talent van jongeren. Zelfredzaamheid is bij ons een belangrijk item waar we met jongeren mee aan de slag gaan. Verder werken we samen met divere docenten, vrijwilligers, stagiaires en instanties die zich allen op diverse wijze inzetten om jongeren binnen 10 maanden succesvol uit te laten stromen.

 

Na uitstroom volgen we de jongeren nog een jaar in de nazorg om eventueel vroegtijdige uitval te voorkomen.

 

Jongeren staan bij ons op nummer 1: wij laten ze pas los op het moment dat er een duurzaam resutaat is bereikt!

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Learn2Work maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere